Analitzeu alguns errors de raspallat comuns

- Mar 03, 2019-

Raspallar-se les dents és imprescindible per a tots els dies. Tot i que pot semblar senzill, encara hi ha molta gent que no presta molta atenció a la vida diària. Els raspalls de dents han causat molts efectes adversos sobre la cavitat oral i fins i tot poden provocar una sèrie de problemes orals. Els següents fabricants de raspalls de dents Xiaobian analitzen alguns errors comuns de raspallat.

Malentès 1: Quan us renti les dents, heu de seguir raspallant-vos les dents?

Anàlisi: En primer lloc, per entendre la causa del sagnat de les dents, sagnar dental és perquè les genives estan inflamades, la paret capil·lar es torna fràgil, no hi ha manera de resistir l'estimulació normal, cosa que provoca un sagnat de les dents. Això és generalment un signe de malaltia periodontal. Per seguir raspallant-se les dents i desenvolupar el mètode correcte de raspallar-se, per millorar l'estat de les genives i millorar el sagnat de les dents.

Mite 2: Un raspall de dents de cabell tou pot netejar les dents?

Anàlisi: Si el raspall de dents és massa tou, pot ser que no hi hagi manera de netejar-lo, però si les truges són massa dures, poden causar danys de les genives. En concret, l'elecció de la duresa del raspall de dents depèn de les circumstàncies individuals. En general, els pacients amb malaltia periodontal haurien de triar un raspall de dents de punt tou, que sigui convenient per netejar la periodontal, i els que no tinguin malaltia periodontal poden triar un raspall de dents suau.

Malentès 3: Hi ha úlceres orals, però quan es renti les dents, sentiràs dolor i sagnarà. Cal que renti les dents?

Anàlisi: Quan es tracta d'úlceres orals, cal prestar més atenció a la higiene oral, ja que una mala higiene oral afectarà la curació de les úlceres. Es recomana triar un raspall de dents més tou i tenir cura de no tocar les truges de l'ulcera.