Analitzeu els tres mals hàbits del raspallat diari

- Mar 11, 2019-

Raspallar-se les dents cada dia sembla senzill, però si no ho fas bé, arruïn les dents. No creure? Aleshores, el fabricant del raspall us portarà a veure els 3 punts següents.

1. Raspalli les dents primer: la pasta de dents no consisteix a utilitzar escuma per netejar les dents, sinó confiar en els ingredients de neteja que hi ha a l'interior i la fricció entre el raspall de dents i les dents. Com més fina sigui la fricció i el temps més llarg, més net el raspall. Els experts van assenyalar que el raspall de dents no s'ofegava, esprem la pasta de dents i, a poc a poc, el raspallen i, a poc a poc, es fa una mica d’escuma, es poden maximitzar els ingredients netejadors de la pasta de dents i després esbandir la boca per acabar de raspallar-se.

2, el raspall de dents no canvia durant molt de temps: el raspall de dents s'utilitza per netejar la boca, acumularà bacteris després de molt de temps, més llarg serà el bacteri, més bacteris. Les proves professionals han trobat que el nombre de bacteris utilitzats en raspalls de dents de fins a 3 setmanes és tan alt com un milió, que és igual a la quantitat de bacteris en més de 9 tasses d’aigua de drap, que és 80 vegades el contingut de bacteris de brut aigua! A més, el cabell del raspall de dents es deforma fàcilment després d’utilitzar a llarg termini el raspall de dents i el cabell de raspall de dents deformat pot apunyalar les genives.

3, raspallar-se: Durant molt de temps, moltes persones estan acostumades a raspallar les dents de manera horitzontal, cosa que no és científica. Perquè això no només pot raspallar les dents de manera efectiva, sinó també danyar fàcilment les genives i les dents, fent que les genives es redueixin i formin una ranura lateral de diferents profunditats al coll de la dent. En particular, algunes dents que estan més fortament afectades per un raspall de dents són més propenses a defectes, que sovint es veuen en persones majors de 50 anys.

De fet, el mètode correcte de raspallar és un raspall vertical. Les dents superiors són raspallades de dalt a baix i les dents inferiors es rovellen de baix a dalt. L’interior i l’exterior de les dents s’hauran de raspallar, i la superfície de masticació de les dents hauria de raspallar-se. Això no només neteja les dents i les dents, sinó que també fa massatges a les genives, promou la circulació sanguínia de les genives i millora la salut de les dents i els teixits periodontals.