El raspall de dents de carbó de bambú és diferent

- Mar 08, 2019-

El raspall de bambú de carbó de bambú rep el nom de l'addició de carbó de bambú a les seves truges. A diferència del color del raspall de dents tradicional, ja que els ions actius de bambú carbó C extrets del carbó vegetal de bambú s'afegeixen a les truges, el color és negre natural, característic i ple de personalitat. La part de les truges del raspall de dents està fabricada amb fibra de bambú especialment processada, que ha estat àmpliament utilitzada en la vida quotidiana de les persones. Quina diferència hi ha entre un raspall de dents de carbó de bambú i un raspall de dents normal? Els següents fabricants de raspall de dents us donaran una comprensió detallada:

1. Elimineu fàcilment la placa: les truges contenen ions actius de carbó vegetal de bambú C, que poden absorbir fàcilment la placa a la superfície de la dent i les dents blanques i netes. Els cabells suaus de carbó de bambú ultra fi tenen un diàmetre més petit que les truges ordinaris i poden penetrar profundament en els buits que no poden ser tocats per les truges comunes. Les cerres de bambú de bambú suau i superabsorbents protegeixen les genives dels danys.

2, super poder net: petita cap de raspall de dents, més fàcil de posar en contacte amb la superfície de les dents, augmentar la fricció, fàcil de millorar el poder de neteja. Segons les proves i la verificació de l'autoritat: la capacitat de neteja del raspall de bambú de carbó de bambú és deu vegades superior a la del raspall de dents ordinari.

3, la humitat única, antibacteriana, blanquejant potència: els cabells de raspall amb carbó de bambú de cabells suaus super fina, en comparació amb les truges ordinàries, té una humitat més forta, antibacterià, adsorció, ajuda a mantenir les truges seques, reduir les possibilitats de reproducció bacteriana. Les truges també contenen ions actius de carbó vegetal de bambú C, que poden alliberar ions d’oxigen negatius i raigs infrarojos, absorbir fàcilment la placa a la superfície de la dent i fer les dents més sanes i més blanques.