Els raspalls de dents de bambú són cada vegada més populars

- Mar 01, 2019-

Amb l’època de l’economia de baix carboni, els raspalls de dents de bambú són cada vegada més afavorits per les persones a causa de les seves característiques de zero emissions, protecció del medi ambient, verd i renovables en el seu cicle de vida.

Les cerres de bambú estan fabricades amb fibra de bambú. Les pells netes en forma d'ona ajuden a netejar la superfície i la cara interior de les dents. Té l'efecte d'efecte bactericida i bactericida, neteja amb eficàcia la placa, cuida les genives i evita la parodontitis. Les nostres dents gaudeixen d'una cura natural pura. El producte utilitza bambú natural com a principal matèria primera, que té les característiques de disseny senzill, protecció ambiental verda, aroma natural de bambú, antibacterià i antibacterià. És especialment eficaç per eliminar el mal alè i inhibir el creixement bacterià. Les truges de cap rodó estan polides amb cura i la forma ovalada està dissenyada per a tot tipus de persones.

Els raspalls de dents sol ús són diferents dels raspalls de dents que la gent sol utilitzar en la seva vida diària. Es llencen una o dues vegades. Els raspalls de dents sol ús es poden utilitzar una o dues vegades, cosa que facilita el desplaçament o el viatge de les persones.

Avui en dia, és una societat amb un ritme elevat. Els productes de consum únics s’estan consolidant un darrere l’altre. L'aparició de raspalls de dents d'un sol ús facilita enormement la vida de les persones. Els seus amics també afavoreixen i afirmen la seva forma d’ús senzilla i còmoda. Tanmateix, si s’utilitza durant molt de temps, no s’adapta, ja que causarà certs danys a les genives de les dents. Per tant, es recomana a les persones que fan servir raspalls de dents d'un sol ús per no utilitzar-los durant molt de temps per protegir les dents.