El raspall de dents infantil ha de ser seleccionat segons l'edat del nen

- Mar 20, 2019-

Es proposa seleccionar un raspall de dents amb forma de tassa. La vora del raspall ha de ser suau i pot envoltar absolutament cada dent blanca, ajudar a netejar els molars grans, aprofundir les dents blanques després de la neteja i assolir l'objectiu de netejar a fons. L’avantatge del raspall de dents elèctric és que és prou còmode i potent per atraure un nombre reduït de nens per raspallar les dents. Tanmateix, la seva manca és prestar atenció a funcions i altres funcions. Per tant, és difícil evitar penediments en la configuració prèvia. Per exemple, el capçal del raspall s’utilitza àmpliament. La secció transversal del raspall de dents és massa gran i és possible que no es raspallin algunes dents o costures blanques. En segon lloc, les cerres del raspall de dents elèctric són relativament dures, cosa que pot danyar les dents blanques i les genives del nen. Els experts sènior suggereixen que si utilitzeu raspalls de dents elèctrics, el millor és esperar fins que el nen sigui una mica més gran i comprar-lo, i els nens en edat preescolar encara poden preferir els raspalls de dents manuals.

L'etapa preescolar de 5 a 7 anys: En aquest moment, les dents blanques del nen esclaten la primera dent permanent, ja que es tracta d'afegir dents blanques per netejar-les.

Les etapes preescolars i preescolars són les etapes més crítiques en el creixement de les dents blanques dels nens:

Els nens de 2 a 4 anys: el nen és al principi del desenvolupament de les dents blanques, la bufetada i la boca també són petites, el primer cop de raspallar-se, es proposa triar un capçal estret, aquest raspall de dents és més convenient aprofundir boca, l’agafada addicional és més gruixuda Per facilitar la comprensió dels nens petits.

L’enquesta va revelar que el preu dels raspalls de dents elèctrics per a nens és de 5 a 10 vegades superior al dels raspalls de dents manuals habituals. Tanmateix, per deixar que les persones que no estiguin disposades a raspallar-se les dents, estiguin disposades a completar el treball de raspallar-se les dents i molts d'ells estan feliços de comprar-los. Un raspall de dents manual no es perd a un raspall de dents elèctric si es considera adequat utilitzar un mètode de raspallat precís. "La textura de les dents blanques dels nens és més suau. Si es proposa generalment un raspall de dents manual per comprar un raspall de dents una mica més suau, es pot reduir el dany i promoure el pincé. L'elecció del raspall de dents elèctric és relativament petita.