Trieu un raspall de dents de pasta de dents i el mètode de raspallat correcte per evitar la malaltia dental

- Mar 18, 2019-

Les dents han provat els nostres avatars, però no es penedeixen i ens han acompanyat tot el temps. Si no escollim una bona manera de protegir les dents, perdrem els nostres companys més importants. Les molèsties o malalties de les dents poden causar mal de queixal. El mal de queixal no és una malaltia greu, però fa que la gent se senti molt dolorosa. Si escollim la forma correcta de raspallar, escollir el temps de raspallat adequat i triar la millor pasta de dents per raspallar-se, llavors no només podem protegir les dents per evitar el mal de queiures, sinó també ajudar a tractar les malalties dentals i ajudar-vos a eliminar el mal de les dents.

Hi ha un refrany en l’antic parlar: si voleu fer alguna cosa bé, primer heu d’afilar-lo. Volem raspallar-nos les dents. Abans d'aprendre a raspallar-nos les dents, hauríem d'aprendre a triar l'eina de raspallat correcta. Un bon raspall de dents és apte per a ús personal. Pot fer que la neteja oral sigui més efectiva.

Elecció de raspall de dents

Un bon raspall de dents pot fer que les dents siguin netes i completes. En triar un raspall de dents, no consideris el preu. Hem de mirar l'exterior del raspall de dents. Un raspall de dents de bona qualitat, el cap del raspall serà més estret, el mànec és recte i la superfície del raspall és plana i de color. El preu del gran raspall de dents en forma de placa ja no és barat. Els caps de pinzell d'alguns raspalls de dents amb forma de placa al mercat són grans i amples, les truges són relativament plenes i denses, l’espai entre els feixos de cabells és petit i el preu general és relativament barat. El raspall de dents amb forma de plat té un raspall gran que no té un dent posterior. Durant molt de temps, el residu d’aliments que queden a la part posterior de la boca serà fermentat i trencat sota l’acció de bacteris i, a continuació, es danyarà la dent.

Elecció de pasta de dents

La pasta de dents té diverses fórmules. Per tal d’aconseguir la millor neteja i protecció dental, tothom ha de triar d’acord amb la seva situació, no només per blanquejar o per sabor fresc. L’elecció de la salut dental és generalment una pasta de dents. Els efectes especials sobre les dents es poden seleccionar segons l’eficàcia de la pasta de dents. La pasta de dents adequada per a ús personal pot protegir les dents i reduir el mal de dents causat per malalties dentals.