Trieu el raspall de dents adequat i la pasta de dents segons l'edat del nen

- Mar 09, 2019-

Basant-se en el mètode d'aprenentatge del nen de raspallar-se, assegureu-vos de triar el raspall de dents adequat i la pasta de dents segons l'edat del nen. El nen s'està desenvolupant i la mida de la boca canvia a mesura que es desenvolupa el cos. Per tant, el raspall de dents utilitzat en totes les edats del nen és diferent. A més, trieu un bon raspall de dents basat en la curiositat del nen. Avui, el fabricant de raspalls de dents Xiaobian us ensenya com triar un raspall de dents per a nens.

Els raspalls de dents dels nens han de tenir un capçal de raspall més petit adequat per a la rotació i la partició a la boca dels nens. El teixit genètic infantil és relativament delicat i el grau de queratinització epitelial és relativament baix. Per evitar el raspallat del teixit de la geniva a la boca, el raspall del raspall de dents del nen ha de ser suau i elàstic. L'alçada del mechón ha de ser inferior per facilitar el raspallat de les galtes, les articulacions i la llengua. A més, l’adherència s’ha seleccionat de manera adequada perquè sigui més gruixuda perquè el nen l’entengui.

La pasta de dents es divideix en tres tipus: multi-bombolla, bombolla mitjana i menys bombolla. La quantitat d’escuma depèn de la quantitat de sabó. La pasta de dents multi-bombolla conté més de 18% de sabó. El sabó es descompon fàcilment en àcids càustics o éster en la saliva oral, que no només estimula la mucosa oral, sinó que també destrueix l'enzim de la saliva. A més, la quantitat de sabó és gran, i la força de fricció es redueix de manera corresponent, afectant així l'efecte de la neteja de les dents. Per tant, els pares no haurien de triar una pasta de dents més espumant per als nens.