Els parells de raspalls de dents usen detalls

- Mar 06, 2019-

Quan l’amor no només està en harmonia, sinó també en l’ús de raspalls de dents, ja siguin dos o no, la gent reflectirà la intimitat de les dues parts mitjançant l’ús quotidià d’articles, com parelles de telèfons mòbils, àlbums de parella, pasta de dents de parella, els enamorats, que van llançar recentment una parella a casa, els raspalls de dents de parella són derivats de les necessitats socials dels materials. Els parells de raspalls de dents també tenen molts detalls sobre els quals cal parar atenció, els següents fabricants de raspall de dents per analitzar-los un a un:

1, eviteu compartir: molts dels bacteris del raspall de dents provenen de la boca humana, generalment tenen la seva pròpia immunitat. No obstant això, si es barreja el raspall de dents o fins i tot es comparteix un, és fàcil provocar infeccions creuades, especialment quan la boca és llarga o danyada per incendis, mossegades accidentals, etc., per la qual cosa és millor triar una parella especial que sigui més evident. raspall de dents.

2, la mida del raspall de dents per a homes i dones: perquè la mida de la boca masculina i femenina és diferent, la mida del raspall de dents adequat també és diferent, per la qual cosa és millor utilitzar una combinació de diferents raspalls de mida de cap de raspall, així que perquè no sigui difícil de girar a la boca a causa de la grandària no és raonable, deixant un racó net. Segons les regulacions de l'Associació dental, la longitud del cap del raspall de dents ha de ser de 2,5 a 3 cm, l'amplada és de 0,8 a 1 cm, la femella ha de ser reduïda adequadament i l'altre raspall de dents ha de tenir entre 2 i 4 files de pols, 5 12 paquets de truges per fila, l’extrem davanter del cap del raspall de dents ha de ser rodó.

3. Substituïu el nou raspall de dents a temps: el raspall de dents és fàcil de criar els bacteris després de ser usat durant molt de temps. El dentista recomana que es substitueixin els nous raspalls de dents cada tres o quatre mesos, especialment si la immunitat del cos és pobra i el raspall de dents ha de canviar-se amb freqüència per evitar la infecció. Renti el raspall després de cada ús i traieu la humitat al màxim. Col·loqueu el raspall cap amunt en un lloc on hi hagi llum solar, de manera que estigui seca i esterilitzada.