Em mulleu el raspall de dents abans de raspallar-vos les dents?

- Mar 12, 2019-

Quan la majoria de la gent es renta les dents, habitualment mullen el raspall de dents i després esprémer la pasta de dents. No obstant això, alguns estudis suggereixen que els raspalls de dents poden netejar les dents sense degotejar. Per tant, què cal fer abans de raspallar-se les dents?

Algunes persones pensen que l’aigua abans que el raspallat sigui fàcil de fer que la bombolla de pasta de dents, sembla que la dent es pot netejar, però, de fet, molta escuma és més probable que les persones tinguin la il·lusió que el lloc cobert per l’escuma s’ha raspallat, ignorant així el raspall amb cura de la bretxa entre cada dent.

La forma correcta és que el raspall de dents no necessiti ofegar-se, només premeu la pasta de dents i raspalleu lentament les dents a la boca, de manera que la saliva poc a poc secretada s'infiltra a la pasta de dents, de manera que es pot aconseguir el màxim efecte de netejar les dents.

No obstant això, algunes persones pensen que no fregar l'aigua abans de raspallar-se les dents farà que el raspall de dents sigui sec i dur, de manera que el raspallat directe farà malbé la salut de les genives. A la llarga, no val la pena perdre la gingivitis. Per aquests dos arguments, Jin Ming, sotsdirector del Departament d’estomatologia, el primer hospital afiliat de la Universitat de Tsinghua, va assenyalar que és més apropiat infiltrar-se primer al raspall de dents i després raspallar-se les dents.

La gent també ha de prestar atenció a la duresa del raspall de dents, com ara que els pacients amb malaltia periodontal necessiten triar un raspall de dents suau, que sigui propici per netejar la banda periodontal. Les persones que no tenen malaltia periodontal poden triar un raspall de dents amb una duresa mitjana i un capçal petit. Els raspalls de dents no es recomanen massa temps, en cas contrari, les truges tendeixen a acumular bacteris, que són perjudicials per a la salut bucodental.

De fet, per netejar les dents, aprendre la manera correcta de raspallar-se les dents és la clau. La millor manera de raspallar-se les dents és deixar que el raspall inclini 45 graus cap a les genives i fer un massatge circular. Aquest mètode pot netejar a fons les dents i les genives a múltiples angles. A més, es recomana utilitzar un fil dental per netejar la brutícia de les dents que és difícil de raspallar després del raspallat.

A més, l’emmagatzematge del raspall de dents també és molt particular. A moltes persones els agrada posar el raspall de dents cap avall a la tassa després de raspallar-se les dents. Això està malament, de manera que el raspall de dents no és fàcil d'assecar i els gèrmens. És correcte col·locar el capçal del raspall.