Com trien els nens de 3 anys la pasta de dents i el raspall de dents?

- Mar 19, 2019-

El raspallat és un important mètode d'autocura per eliminar la placa i mantenir l'aire net.

La placa de compensació ha de començar amb la primera dent caducifòlica. Després de l'alletament o l'alimentació, els pares han de posar gasa als dits i fregar suaument les dents i el teixit de les genives. A mesura que els dents de fulla caduca esclaten paulatinament, els pares poden raspallar-se les dents i cultivar el seu interès per raspallar-se les dents. A mesura que el nen creixi, pot progressivament dominar el mètode correcte de raspallar-se les dents amb l'ajuda i la supervisió dels pares. El nombre de raspallat és un cop al matí i al vespre. Els pares han de triar una dent suau, una pinta curta i un raspall de dents adequat per a la mida de la boca del nen. Això no només ajudarà a netejar les dents i el teixit periodontal, sinó que facilitarà el funcionament del nen. No es recomana utilitzar pasta de dents per al raspallat del nadó. Utilitzeu aigua.

La pasta de dents pot ser usada per nens petits, però els nens d’aquesta edat poden empassar algunes de les pasta de dents, que poden conduir a la fluorosi a la llarga. Els nens menors de 6 anys han d’utilitzar pasta de dents fluorada sota la supervisió i l’orientació dels pares. La mida de la pasta de dents pot ser.

Quan us renteu les dents, no només feu-lo raspallar horitzontalment. Tot i que el raspall és suau, no pot eliminar eficaçment els bacteris. Haureu de moure el raspall de dents en la direcció de la sabata superior i inferior. Raspalli l'exterior, netegeu-lo cap a un costat que mossegui el menjar i, finalment, raspalleu l'interior de la dent. Cada part de les dents s'ha de raspallar de 8 a 10 vegades repetidament i tot el procés de raspallat és almenys 3 minuts. Quan les dents són difícils de netejar, podeu col·locar el costat de les truges a les genives i després girar la corona cap a la corona a 45 graus. Cada part de les dents s'ha de raspallar de 8 a 10 vegades.