Suggereixo que canvia de raspall amb freqüència.

- Mar 10, 2019-

Raspall de dents és una eina d'higiene bucal que no podem fer en la nostra vida diària, però no tothom entén el manteniment de Raspalls de dents. Algunes persones no canviar els seus raspalls de dents durant uns anys. Algunes persones posen els raspalls de dents en una caixa tancada raspall de dents després de raspallar les dents. Hi ha fins i tot dues o tres persones que comparteixen un raspall de dents. Aquests mètodes d'utilitzar un raspall de dents pot no només netejar la boca, però convertit en una font de bacteris orals.

El fabricant de raspall de dents recomana substituir el raspall de dents cada tres mesos per fer la cavitat netejar i fer servir menys. Pel que fa al raspall de dents, hi ha una altra dita que s'esmenta sovint: "Canviaré això un cop en tres mesos." Aquesta declaració es basa en el fet que després d'un període d'ús, l'irrita són enrotllat i danyats i la capacitat de tals edat raspalls de neteja està deteriorat, i la salut i la higiene de les dents no estan ben protegits. El termini de tres mesos es basa en el dany de Raspalls de dents de la majoria de la gent.

L'elecció de truges del raspall de dents ha de ser suau lleugerament o moderadament suau. Però vés amb compte, massa suaus cerres no són fàcils de raspall. Les truges majoritàriament es componen de fil de niló. Es pot dividir en dos tipus - seda ordinària i seda DuPont. DuPont seda té bona elasticitat i no és fàcil a abocar. Escatat també és important. Després es tallen l'irrita, si no es suavitzen, ells són fàcilment danyats per massa forta. Un raspall de dents raspallat amb un pues arrodonides evita aquest dany i protegeix les genives.

Nota: Renteu el raspall de dents minuciosament després de cada ús i treure la humitat tant com sigui possible. Posar el responsable de raspall de dents fins a la Copa d'esbandida bucal o posar-lo en un lloc on hi ha la llum del sol, així que és sec i esterilitzats.