Es relaciona la dent blanca amb el raspall de dents?

- Mar 13, 2019-

El raspall de dents no és blanc, no necessàriament el problema del raspall de dents i de la pasta de dents. El primer que cal fer és esbrinar per què no ets blanc, per tal de trobar una manera veritablement sana i adequada de blanquejar.

Hi ha tres raons principals per amarrejar les dents:

Primer: taques de dents i tartar: això és causat per fumar, beure te o hàbits de higiene oral dolents cada dia;

Segon: danys en medicaments o aliments: danys irreversibles causats per drogues (com els dents de tetraciclina) o els aliments (com la fluorosi dental provocada per l'aigua) durant el desenvolupament de les dents;

Cada tres: groc dent natural: això es determina pel gen humà groc. El gen determina que les dents de les persones grogues han de ser més grogues que les dents de les persones blanques i negres.

Si es determina que és la primera causa, podeu anar a l'hospital per a la neteja per ultrasons. Aquest és el més ràpid, però el procés és una mica dolorós. Després de rentar-se les dents, les dents seran al·lèrgiques. Si voleu ser indolor, no voleu tenir al·lèrgies als dents. Es poden utilitzar alguns productes de cura oral per eliminar taques, però com que el principi és que els components de les plantes separen les taques com les taques de dents, l’efecte serà més lent que el rentat de les dents.

Si es tracta de la segona causa del groc dental, utilitzeu una reparació de cura oral innòcua i basada en plantes per reparar el blanquejament i millorar el groc;

Si és la tercera raó, es recomana mantenir una bona higiene oral i mantenir les dents sanes. No necessiteu sacrificar la vostra salut per canviar aquest groc natural de les dents. Les dents blanques de les estrelles de la televisió estan especialment tractades visualment i no han de ser enganyades pels anuncis.

Una varietat de productes basats en el principi del blanqueig químic són molt nocius per a les dents. En triar un producte blanquejador, és important saber si aquests ingredients químics estan o no continguts. Per tal de sacrificar la salut a llarg termini de les dents a canvi d'un blanqueig a curt termini, no val la pena perdre-ho, i ha de ser considerat amb cura. Per tant, no importa si les dents són blanques o no, i la majoria tenen un fons.