Nou mètode de manteniment de raspall de dents

- Mar 16, 2019-

Moltes persones estan preocupats que el raspall de dents novament adquirit és insalubre i s'utilitza per submergir-lo en aigua bullint. De fet, depèn del tipus de raspall de dents. Si és ultrafi pinzell Super-elàstica, es poden deformar quan estan exposats a alta temperatura, que afectarà la vida de servei del raspall de dents.

Desinfectar el raspall de dents novament adquirit: posar una quantitat adequada de sal a l'aigua bullint, espera perquè l'aigua per refrescar-se, posar el raspall de dents en el remull durant uns 10 minuts, o pot posar-lo en el vinagre durant 5 minuts, després esbandida amb aigua.

Ja que el bany o bany és generalment humit, és fàcil fer créixer bacteris després s'utilitza el raspall de dents. Es recomana preparar 2 raspalls de dents per persona, o utilitzar un raspall balanceig original (substituïble raspall amb capçal) per rotació. És millor evitar que el raspall de dents en el contenidor segellat. Si el raspall de dents per a la llar és posar junts, ser cura de no deixar que el raspall amb capçal touch mútuament per evitar infecció de creu. Cal canviar el raspall de dents a tres mesos per assegurar la capacitat de neteja del raspall de dents. I l'origen de la contaminació cap pinzell.

Banys i lavabos en general no té finestres, sol i ventilació són pobres i el raspall de dents està gairebé sec. Aquest ambient humit ofereix les millors condicions per a la reproducció bacteriana. Una àmplia varietat de bacteris com Candida albicans, Streptococcus hemolyticus, Klebsiella i Staphylococcus pot criar en raspalls de dents, suficient per causar diverses malalties. .

Segons els experts, és millor per a tothom preparar dos raspalls de dents, que pot ser utilitzat al matí i al vespre. Després de 24 hores, el raspall de dents pot ser completament air-dried minimitzar els bacteris. Després de raspallar les dents, netejar el raspall de dents, assecar-lo i torneu a introduir la copa amb pinzell cap amunt i la maneta cap avall, per tal que l'irrita són ventilats i sec. Canviar cada tres mesos per evitar el creixement bacterià.