Precaucions per a la selecció de raspalls de dents infantils

- Mar 04, 2019-

Com que les dents dels nens són diferents dels adults, heu de triar un raspall de dents especial per al vostre fill. Quina edat té el nen per utilitzar un raspall de dents? Com triar el raspall de dents adequat per als nens? El fabricant de raspalls de dents Xiaobian us ofereix una comprensió detallada:

1. Pèl tou: la flexibilitat del raspall de dents general és suau, mitjà i dur. Per triar un raspall de dents per al vostre fill, ha de ser un raspall de dents de filament suau, perquè les dents i les genives del nen són suaus i fàcils de ferits.

2, cap petit: el cap del raspall de dents seleccionat per al nen ha de ser petit, pot moure's de manera flexible cap amunt i avall a la petita boca del nen, de manera que cada petita posició es pugui raspallar.

3, la grip dura: la petita mà del nen encara no és prou flexible, la maneta massa prima no és convenient per al nen.

4, neteja: després d’utilitzar el raspall de dents, s’ha de netejar a temps, en cas contrari, després d’utilitzar durant un període de temps, romandrà una gran quantitat de bacteris al raspall de dents.

5. Actualització: el raspall de dents sol substituir-se una vegada cada 3 mesos. Si les truges estan doblegades o separades, substituïu el raspall de dents immediatament.

Consells: els nens són massa joves per escopir la pasta de dents, o perquè el sabor dolç de la pasta de dents dels nens pot empassar fàcilment la pasta de dents a l'abdomen i la deglució de pasta de dents de fluor pot causar fluorosi en nens, de manera que els menors de 4 anys no contenen fluor. es recomana la pasta de dents i s’ha d’utilitzar pasta dental o dentadura sense fluor.