Pros i contres de l'ús de raspall de dents elèctric

- Mar 07, 2019-

Prèviament cars raspalls de dents elèctrics han convertit en un dels productes més venuts per petits electrodomèstics per baixar els preus en els últims anys. Raspalls de dents elèctrics poden ser ràpidament oscil·lava per treure eficaçment la placa, però els metges han assenyalat que els estranger investigació ha trobat que els raspalls de dents elèctrics i manuals raspalls de dents tenen el mateix efecte de neteja de les dents. Coses tradicionals no són necessàriament inferiors a l'alta tecnologia.

També es pot utilitzar raspalls de dents elèctrics massatge genives a més raspallat diari. Es pot utilitzar elèctricament i manualment quan raspallar les dents i pot raspallar les dents en ambdues direccions. A través del donant copets rítmics i urgent, les genives pot millorar la circulació de la sang, i l'ús de drogues per millorar les genives és millor per a l'absorció de fàrmacs. Té un bon efecte terapèutic i preventiu en malalties dentals freqüents com periodontitis, gingivitis o sagnat de les genives. Utilitzant aquest raspall pot canviar el raspallat lateral habitual a raspallar longitudinal. Quan raspallat a mà, el mètode és la mateixa que la d'un raspall de dents normal.

La freqüència i la força del raspall de dents elèctric són fixos. Perquè el nen no pot captar el mètode correcte ús al mateix temps, és fàcil fer malbé les genives joves, que causa enrogiment i inflamació de les genives i causant greu desgast de les dents. Zhou Yan, provocant les dents que cauen. Per tant, aneu amb compte en triar un raspall de dents elèctric per a nens.