Requisits tècnics per a la producció de truges de raspall de dents

- Mar 05, 2019-

Els raspalls a les dents s'han convertit en un hàbit en la vida quotidiana de les persones en els darrers anys. El propòsit de raspallar-se les dents és evitar l’erosió de les dents, la periodontitis i el mal alè, i per massificar les genives. El raspall de dents es pot utilitzar per eliminar la placa adherida a les dents, per eliminar els residus d'aliments entre les dents i per massatges de les genives. Per a les truges de raspall de dents ordinari, s'utilitzen principalment monofilaments fets amb una resina uniforme amb secció circular.

Per eliminar efectivament la superfície de les dents, la superfície entre les dents, la superfície entre les dents i les genives, i la placa de residus alimentaris de la càries, etc., la forma de tall del raspall de dents ha estat dissenyada per ser plana, bisellat, vessant Formes tallants com tall de forma, doble tall a diferents alçades i similars.

Atès que els materials monofilament que no danyen les dents i les genives i que poden eliminar efectivament la placa són la millor opció per als raspalls de dents, les resines de niló s'utilitzen comunament com a materials monofilament per a les truges. No obstant això, es pot utilitzar el ftalat de polibutè. O utilitzeu dos materials mixtos.

El gruix de les truges i la duresa de les truges es descriuen com "dures", "mitjanes" i "suaus". Per eliminar efectivament la placa, el raspall de dents utilitza sèrums del mateix diàmetre o de dos o més diàmetres.

La longitud de les truges més externes és preferiblement més curta que les altres files de files de 1 a 3 o 4 files. Això elimina amb eficàcia la placa de la superfície entre les dents o entre les dents i les genives. A més, la filera interior de truges es talla longitudinalment en sis o més superfícies de tall contínues, millorant així el rendiment d’eliminació de la placa a les dents.