Consells per utilitzar un raspall de dents

- Mar 17, 2019-

El raspall de dents és indispensable en la nostra vida diària. L'elecció del raspall de dents també és molt ben informat. La boca sana s'inicia des del raspall de dents. Quins són els sentits comuns del raspall de dents?

El millor és que tothom pugui preparar dos raspalls de dents.

Els banys i els lavabos generalment no tenen finestres, i el sol i la ventilació són pobres i el raspall de dents és gairebé sec. Aquest entorn humit proporciona les millors condicions per a la reproducció bacteriana. Una varietat de bacteris com ara Candida albicans, Streptococcus hemolyticus, Klebsiella i Staphylococcus poden criar-se en raspalls de dents, prou per causar diverses malalties. .

Segons els experts, el millor és que tothom pugui preparar dos raspalls de dents, que es poden utilitzar al matí i al vespre. Després de 24 hores, el raspall de dents es pot assecar completament per aire per minimitzar els bacteris. Després de raspallar-se les dents, netejar el raspall de dents, assecar-lo i, a continuació, inserir la tassa amb el capçal cap amunt i el mànec cap avall, de manera que les truges estiguin ventilades i seques. Canvieu cada tres mesos per evitar el creixement bacterià.

Nova aplicació de raspall de dents amb bombolla d'aigua salada

Preocupat que el raspall de dents recentment comprat no estigui net, moltes persones estan acostumades a utilitzar el nou raspall de dents amb aigua bullint abans de desinfectar-les. Aquest mètode també depèn del tipus de raspall de dents. Si es tracta de cerres ceràmiques de fibres químiques, les altes temperatures poden provocar que les truges es deformin i afectin l’efecte de neteja del raspall de dents.

Com utilitzar el raspall de dents recentment comprat? Podeu provar els mètodes següents: introduïu una quantitat de sal adequada en aigua bullint i, a continuació, poseu el raspall de dents al remull durant 10 minuts; o remeneu-lo en vinagre durant 5 minuts per assegurar la desinfecció i suavitat del raspall de dents, eviteu que el raspall de dents causi danys a les genives i utilitzeu el calor. Esbandida l’aigua.

Mirada suau i peluda de l'individu

La gent compra raspalls de dents i els agrada comprar cabells suaus, tement que els raspalls de dents amb dures dures perjudiquin a les genives. De fet, suaus i durs tenen els seus propis avantatges i desavantatges, el raspall suau pot eliminar la placa a les dents, però no pot eliminar la placa i el càlcul gruixuts; mentre que el raspall de dents amb dents dures, per contra, pot eliminar millor la placa i el càlcul, però pot danyar les genives i portar les dents. Quin tipus de truges per utilitzar depèn de la condició genètica de l’individu. Les persones sanes poden utilitzar raspalls de dents de mitjanes dimensions; la gingiva és relativament fràgil, fàcil de sagnar, ancians i nens, persones amb malalties periodontals, etc., és millor triar un raspall de dents suau; les dents creixen de manera desigual i es pot utilitzar un raspall de dents còncava.