Consideracions sobre la selecció del raspall de dents suau i suau

- Mar 02, 2019-

El raspall de dents es divideix en dos tipus: un raspall de dents suau i un raspall de dents dur. El raspall de dents de cabells tous és suau i molt prim i el raspall de dents dur és tot el contrari. El cabell és més dur. Fina i molt escassa. A algunes persones els agrada utilitzar raspalls de dents amb cerres suaus perquè són molt còmodes per raspallar i no picar les dents. A algunes persones els agrada fer servir raspalls de dents de setes dures. Pensen que el pinzell és relativament net. Els cabells suaus del raspall de dents són bons o durs?

Tant si el raspall de dents és tou o les truges depenen de les dents i les genives de la persona, principalment de la geniva. Algunes persones tenen sagnats sagnants. No utilitzeu cabells durs. Com que és fàcil fer sagnar les genives, tot i que el raspall de dents mira de raspallar-se les dents, la salut de les genives és la clau per a la salut bucodental, de manera que triar suau o trencar varia de persona a persona.

Les cerres massa dures poden conduir fàcilment a l'atròfia de les genives, defectes en forma de falca al coll de les dents, sagnat de les genives, etc .; les truges són massa suaus per netejar les dents. Per tant, trieu un raspall de dents amb duresa moderada. Per a aquells que fumen o són fàcils de dipositar càlculs, escolliu un raspall de dents de duresa mitjana; per a pacients majors o periodontals, utilitzeu un raspall de dents suau per protegir el teixit periodontal; les truges del raspall de dents dels nens són més suaus que els adults i generalment només són adequades per als nens. Els extrems de les truges han de ser arrodonits i llisos, de manera que es pugui eliminar eficaçment la placa i evitar que es danyi el teixit de la geniva. En seleccionar, és impossible detectar la duresa de les truges tocant a la mà la carcassa externa de plàstic del raspall de dents. La informació de duresa es pot observar observant les truges: les truges són de forma desigual com a truges suaus, i les truges estan ordenades a les truges.