Quin raspall de dents us convé?

- Mar 15, 2019-

No escolliu només els cabells suaus del raspall de dents, la duresa és moderada i el capçal petit és més adequat per a nosaltres.

Avui en dia, cada vegada hi ha més tipus de raspalls de dents als prestatges dels supermercats. L'electricitat, el massatge i el blanqueig són enlluernadors. Cada raspall de dents s'anuncia que té un efecte únic. Quin raspall de dents és el millor per a vosaltres?

En l'actualitat, la gent tria un raspall de dents té un malentès, crec que el material de raspall de dents és més suau, millor, per la qual cosa no és fàcil fer mal a les genives. De fet, la potència no és bona quan es raspalla les dents amb un raspall de dents suau. El pinzell és massa lleuger i els residus d'aliments i els bacteris a la boca no són fàcils de netejar. Si la força és massa gran, les genives seran danyades i es reduirà la vida del raspall de dents. La majoria de les genives estan lesionades perquè el raspall de dents s'ha utilitzat durant molt de temps i la forma es torna irregular, de manera que és fàcil perforar les genives. Els raspalls suaus són més propensos a la deformació, per la qual cosa es recomana no escollir un raspall de dents suau, ja que les nostres genives no són tan delicades. En general, és més adequat triar un raspall de dents amb una duresa mitjana i un petit cap de pinzell. El cap del raspall de dents ha de ser ampli i estret: els adults generalment no superen les 4 columnes; els nens no superen les 3 columnes de truges; longitud moderada: generalment cobreix 2-3 dents. Cara, fàcil de raspallar-se les dents. A més, també és important el maneig del raspall de dents. Després de tallar les truges, si no es suavitza, és fàcil danyar la boca perquè és massa agut.

En teoria, la comunitat mèdica no ha realitzat estadístiques ni investigacions sobre l’esterilització dels raspalls de dents i la protecció de les dents, però sempre que es domina el mètode de raspallat correcte, es pot aconseguir el propòsit de netejar la boca. El raspallat es fa generalment mitjançant el mètode de raspall vertical, és a dir, quan es raspallen les dents per dins i per fora, les truges i l'eix llarg de les dents són paral·lels, les cerres estan dirigides a les genives, s'aplica la pressió i les dents es giren en la direcció de les dents. En raspallar-se les dents, el raspall es raspalla de dalt a baix. Raspalli des de la part inferior fins a la part superior. Quan es raspalla la superfície oclusal de la dent, es pot netejar a fons pel mètode de raspallat horitzontal i curt, i s'aplica una certa pressió perquè l’extrem de la punta del raspall de dents pugui entrar a la bretxa del forat i la ranura de la superfície oclusiva i Desplaceu-vos horitzontalment en direcció a l’arc dental.