Raspallar la llengua amb un raspall de dents no és saludable

- Apr 15, 2019-

El raspall de raspall de raspall de llengüeta té un raspall suau professional per a recobrir la llengua i un disseny dental professional. Pot eliminar de forma segura i eficaç els bacteris que poden causar mal alè a la superfície de la llengua i la paret interna de la boca, fent que la respiració sigui més fresca. "La llengua i el raspall de dents ens ajuden a netejar la boca?"

El recobriment de la llengua es forma durant el metabolisme normal de la mucosa de la llengua. El raspall de dents de la llengua s’ha d’utilitzar amb precaució, perquè la llengua sovint s’ha raspallat, és fàcil estimular les papil·les gustatives, danyar el mugró, i fins i tot conduir a entumiment de la part posterior de la llengua, pèrdua de gust, pèrdua de gana i altres conseqüències adverses. En segon lloc, l’observació del revestiment de la llengua és un dels mètodes d’inspecció importants per a la medicina xinesa per "veure, olorar, preguntar i tallar". Si teniu molèsties al cos, el rascament de la llengua afectarà el diagnòstic del metge.

A més, l’ús de raspallar la llengua per eliminar el mal alè també és una manera de "tractar els símptomes". L'olor oral és causada per una varietat de raons, incloses les malalties del sistema digestiu com la enteritis, l'olor de l'estómac causada per malalties de l'estómac, així com l'olor oral causada per malalties relacionades amb l'entorn oral, com ara la faringitis i els danys de les genives. No és eficaç eliminar l’olor raspallant la llengua. El color del revestiment de la llengua d'una persona normal hauria de ser de color rosa. Si el color de la llengua és blanca, pot ser una manifestació de fred i deficiència. Si el color de la llengua és groc i negre i mostra una sensació de greix, pot ser una manifestació de la inflamació del cos.