Els raspalls de dents elèctrics poden prohibir els raspalls de dents tradicionals?

- Apr 01, 2019-

El ràpid desenvolupament de la ciència i la tecnologia ha provocat canvis en la vida de la terra, com ara els primers passejos en cotxe, els viatges moderns de vehicles i els viatges d’avions. Aquest és un viatge endavant i es necessita menys temps per maximitzar els beneficis. . Xiaobian d’avui vol dir que el raspall de dents elèctric pot substituir el raspall de dents tradicional?

Algunes persones diuen que la generació de raspalls de dents elèctrics està feta a mida per a gent mandrosa. De fet, es pot dir que es pot dir que no ho és; perquè si es tracta d'un raspall de dents manual o un raspall de dents elèctric, pot netejar les dents bé en el mode de raspallat correcte, però es pot dir que el raspall de dents elèctric és el producte del desenvolupament dels temps. Al principi, el seu inventor, Philippe-Guy Woog, va ser dissenyat per a persones amb mans i peus. Posteriorment, amb la millora contínua de la tecnologia, la gent va trobar més fàcil la neteja de la boca, una neteja més eficient i una bona protecció per a la cura oral. El paper, per la qual cosa es va fer gradualment comú.

Primer de tot, sabem que el raspall de dents elèctric és causat per la ràpida rotació o vibració del nucli del motor, que fa que el capçal del raspall generi vibracions d'alta freqüència, descompon instantàniament la pasta dental a una escuma fina i neteja profundament les dents, que pot completar fàcilment la feina diària de l’atenció oral. Al mateix temps, la tremolor de les truges pot promoure la circulació sanguínia de la cavitat oral i tenir un efecte de massatge sobre el teixit de la geniva, que també és l'encant del raspall de dents elèctric.

En comparació amb els raspalls de dents tradicionals, el raspallat de les dents es basa en el tallat manual per netejar les dents, una postura de raspallada inadequada, un raspallat desigual i un raspallat excessiu. Això afectarà la qualitat del raspallat i la salut oral. Si no obté una neteja efectiva durant molt de temps, produirà problemes orals. Per tant, en cas de permís econòmic, es recomana utilitzar raspall de dents elèctric per netejar les dents.

El raspall de dents elèctric és molt millor que el raspall de dents tradicional en termes del seu valor o funció. L'aspecte magnífic és com una obra d'art a casa. Una varietat de modes de neteja dental pot triar el mode de raspallat més còmode per netejar les dents segons la condició oral de la persona. N'hi ha prou amb aplicar pressió sobre la superfície de la dent i mantenir-la a 45 ° per netejar la superfície de la dent. La freqüència de vibració ràpida pot produir una força de neteja super fluida a través del flux d’aigua i rentar la brutícia profunda de la bretxa dental.