Realment necessita un raspall de dents elèctric?

- Apr 06, 2019-

Cal respectar cada dia els mètodes de raspallat eficaços. Si un raspall de dents elèctric us pot ajudar millor, trieu-lo i compreu-ne un. Però no crec que utilitzar un raspall elèctric sigui millor que raspallar-se les dents. La clau és utilitzar el mètode de raspallat correcte. Quin és el mètode correcte de raspallar? On és millor un raspall de dents elèctric que un raspall de dents manual? Com triar un raspall de dents elèctric? És necessari gastar milers de peces per comprar un raspall de dents elèctric?

1, el propòsit de raspallar les dents i el mètode correcte

El raspallat consisteix principalment a eliminar les restes de placa i aliments i mantenir la salut de les dents i dels teixits periodontals. Després del raspallat, la placa tornarà a col·locar-se a la superfície de la dent i es formarà contínuament, especialment després de dormir a la nit, la secreció de saliva es redueix, l’efecte de neteja oral és pobre i els bacteris creixen més. Per tant, es recomana raspallar-se les dents almenys dues vegades al dia, especialment abans d'anar a dormir. Molt important. Raspallar-se les dents mentre neteja la part posterior de la llengua amb un raspall de la llengua pot millorar la seva olor a la boca.

Independentment del raspall de dents usat, el mètode correcte de raspallar-se és la clau per a la salut oral. El mètode Bass és eficaç per eliminar la placa. Mètode de pasteurització gràfica:

Pinta el raspallat

La mida del capçal del raspall hauria de ser tal que el capçal del raspall pugui arribar a la secció transversal de cada dent. La Dental Association recomana que es renti les dents com a mínim de dos a tres minuts. En general, hi ha 28 lliçons per persona (excloent les 4 dents de saviesa), cada dent té 2-3 cares i cada cara ha de ser raspallada durant uns 2 segons. Es triga entre dos i tres minuts en total. Després de raspallar-se les dents, el cap del pinzell s’ha tacat de molts bacteris i residus d’aliments. Esbandiu immediatament i poseu-lo en un lloc ben ventilat per assecar-lo. Per evitar que el raspall dentari oculti els bacteris, el capçal del raspall se sol substituir aproximadament cada tres mesos. Les truges estan inclinades o caigudes, causant danys als teixits tous i durs de la boca i necessiten ser substituïts immediatament.