Mètode d'identificació de qualitat de raspall de dents d'un sol ús hoteler?

- Apr 18, 2019-

Molts compradors d’hotels sovint ignoren els perills de qualitat dels productes solubles de l’hotel a causa del valor dels productes o de les dades dels productes. A la superfície, el valor global dels productes d'un sol ús de l'hotel, o del pressupost de compres de l'hotel, es considera una bufetada a la cara, però fins i tot un producte amb bona reputació té un valor molt important del producte. Com que aquests productes són imprescindibles per a l'hotel. Com a un dels productes imprescindibles en productes sol ús hotelers, és un raspall de dents. Tot i que el raspall de dents que es fa servir a l’hotel és un sol ús, el raspall de dents que s’utilitza a molts hotels d’estel·lació ha arribat a la norma civil, fins i tot més enllà. Després, com a comprador hoteler, com identificar la qualitat dels raspalls de dents d'un sol ús, com podem fer que els clients siguin segurs i segurs?

De fet, els components principals del raspall de dents són les truges i el mànec. Actualment, les principals truges de raspall de dents d'un sol ús que actualment es troben al mercat es divideixen principalment en: canya, filferro afilat, fil de niló, cable de DuPont. La qualitat del producte és la pitjor de la tija, i l’afilat és el més habitual en el mercat d'un hotel a un altre. Nylon i DuPont són els estàndards dels supermercats i hotels de gamma alta. La raó per la qual les cerres de seda es converteixen en les pitjors cerres del raspall de dents del mercat: la suavitat no és bona, la duresa és dolenta, la deformació és fàcil i les genives estan danyades.

No obstant això, és difícil distingir el material de les truges a simple vista. Es pot distingir entre aquesta característica que les truges es deformen fàcilment. Fregueu fermament el raspall de dents per raspallar els cabells. Si les cerres no es poden restaurar a l'erecció, llavors el raspall de dents són les truges. En comparació, ja que el preu del cable de mànec és diferent del de les altres tres truges, els fabricants o distribuïdors amb subcompliment del mercat encara es troben en un flux constant.

IMG_5197