Com sovint canvia el raspall de dents? Realment necessita 3 mesos per canviar?

- Apr 17, 2019-

Tothom sap que els raspalls de dents no es poden utilitzar durant molt de temps. Bàsicament, han de canviar-se una vegada i una altra. Moltes persones les canviaran segons els tres mesos escrits al raspall de dents. El raspall de dents canviarà realment una vegada en tres mesos? Hi ha un conjunt de regles que no són tan rígides?

1. Quan la distància entre les cerres del raspall de dents es fa més gran

Normalment, les truges estan disposades en un arranjament dens. Si la distància entre les truges s'amplia significativament, és més probable que la brutícia deixi l'arrel del raspall de dents i que sigui millor substituir-la per una altra.

A més, el raspall de dents s'ha de mantenir en temps normals. Després de raspallar-se les dents, s'ha de netejar a fons la pasta de dents i la brutícia del raspall de dents. Després de l'ús, el capçal del raspall s'ha de col·locar el més lluny possible. Mantenir secs ajuda a reduir els bacteris. La posició del raspall de dents ha de ser tan seca com sigui possible, ja que el medi humit és més propici per a la ràpida propagació de microorganismes.

2, el color de l'arrel del raspall de dents es torna més fosc

La brutícia de l'arrel del raspall s'acumula lentament, que és una de les causes del creixement bacterià. Fins i tot si es neteja després de cada ús, no es pot evitar completament. Per tant, una vegada que el color de l'arrel del raspall de dents es troba fosc, és un senyal que la brutícia s'acumula més i ha de ser reemplaçada en el temps. .

3, la punta del raspall de dents és suau i es va ensorrar

Una vegada que es troba que la majoria de les puntes de truges tenen un col.lapse suau, el desgast és gran i les dents no es netegen correctament i han de ser substituïdes.

Es recomana no utilitzar el raspall de dents durant més de 3 mesos, sinó que varia de persona a persona. Per exemple, algunes persones utilitzen la força més potent quan es raspallen les dents. En menys de tres mesos, les truges del raspall de dents estan inclinades i deformades, de manera que s’hauran de substituir amb el temps. L’efecte de neteja del raspall de dents que s’ha doblegat i deformat per les truges es redueix notablement. Al mateix temps, és fàcil causar danys a les dents, genives i similars.

IMG_5224(001)