Com triar un raspall de dents, triar els cabells tous, els cabells mitjans i els cabells durs?

- Apr 12, 2019-

Durant la compra diària al supermercat, el taulell diari està ple de raspalls de dents que causen pànic? Voleu saber com comprar un raspall de dents per a una família i patir "síndrome de trastorn de selecció de raspalls de dents"? De fet, hi ha moltes opcions sobre la selecció de raspalls de dents. Els principis següents us poden ajudar a triar fàcilment el vostre raspall de dents.

L'elecció del capçal del raspall pot ser adequadament petita

En comprar un raspall de dents, primer heu de mirar la mida del capçal del raspall. Es recomana triar un capçal més petit del raspall i el raspall de nens ha de ser més petit. Això és degut a que l’espai de la regió posterior de la boca és petit i és difícil que el raspall de pinzell de grans dimensions pugui entrar a la regió molar posterior i la regió es converteixi en un angle mort.

Quan els dentistes tracten els pacients, sempre troben que menor és el grau de neteja de les dents, més brutalitat de la brutícia, placa i el tartar que altres zones. El raspall de dents del capçal del raspall es pot girar de manera flexible a la boca per arribar a diverses parts de la dent i no és fàcil deixar un racó sanitari.

Per descomptat, la mida específica del capçal del raspall també varia de persona a persona i no es pot perseguir a cegues. Cal considerar factors com la mida de la boca i el grau d'obertura de la boca. L'American Dental Association recomana que els raspalls de dents per a adults siguin: la longitud del cap del pinzell d'aproximadament 2,54 - 3,18 cm, amplada d'aproximadament 0,79 - 0,95 cm, trossos de 2 a 4 files. Tanmateix, els adults també poden triar un pinzell de 2,3 cm de llarg i 0,8 cm d'ample.

Raspall de dents suau opcional per a la població general

La capa del raspall té una forma quadrada i una forma de diamant, i les truges es disposen de forma plana, ondulada o en forma de V, i les dents es poden netejar amb eficàcia sempre que s'utilitzin correctament.

Pel que fa a les truges suaus i dures, el raspall de dents té un raspall de dents mig dur i un raspall de dents suau. El raspall de dents amb cerres suaus té l'avantatge de danyar menys les dents i les genives. El desavantatge és que la placa gruixuda no es pot eliminar completament i l’eficiència de neteja no és prou alta. Tot i que el raspall de dents mig dur té un millor efecte de neteja a les dents, també té un gran desgast i dany a les dents. Quan la força de raspallat és massa forta, hi ha el risc de danyar les genives i fins i tot les dents.