Com a desinfectar el raspall de dents

- Apr 16, 2019-

En la vida quotidiana, la gent tendeix a posar els seus raspalls de dents en el bany, que és molt dolent per a la salut. El bany és en realitat el més higiènic lloc a la sala. Perquè cada vegada que es renta el lavabo, l'aigua cau es boscosa i els bacteris s'estengui a tots els racons. Les truges humits són propensos a deixar una pasta de dents i runa dels aliments, i el bany és re-contaminat amb una gran població bacteriana que és suficient per causar malalties bacterianes.

Orals experts recomanen: esterilitzar el raspall de dents en aigua salada o vinagre per dos minuts dos o tres cops per setmana, a continuació, prendre l i deixi-ho assecar en un lloc ventilat. En cas de fred o epidèmies, hauria de substituir-lo amb un raspall de dents nou.

Per tant, més i més els usuaris decideixen utilitzar raspalls de dents elèctrics per a l'atenció oral. Encara que el raspall de dents elèctric original va ser dissenyat per a persones amb problemes de moviment de mà, després d'anys de desenvolupament, raspalls de dents elèctrics són versions més de només elèctrics de manuals raspalls de dents. Millor pot retirar la placa i controlar l'aparició de gingivitis.

IMG_5247