Com utilitzar el raspall de dents de la Lluna?

- Apr 10, 2019-

El raspall de dents de la lluna és diferent d'un raspall de dents normal. Les dones maternes han de ser conscients que les dones són més sensibles a l’aigua freda durant el tancament, de manera que no haurien de poder seguir la forma habitual de netejar i protegir les dents.

1. Raspall de dents amb bombolles d'aigua calenta

Abans de que la mare escombra les dents, submergeixi el raspall de dents en aigua calenta fins que les prunes es tornin suaus. El millor és que no utilitzeu un raspall de dents de niló normal, en cas contrari podreu causar danys a les dents i les genives.

2. Massatge de genives més de 3 dies després del lliurament

En general, la mare pot fer massatges a les genives en els tres dies següents a la producció. La mare pot treure el màxim partit de la flexibilitat de la llengua i deixar-la massatges al voltant de les genives. També podeu prémer suaument la boca a través de la pell amb els dits, de manera que pugueu relaxar els músculs, enfortir les genives i evitar que s’afluixin les dents.

3. Els moviments de raspallat són suaus

El raspallat post-part no és el mateix que raspallar-se les dents. Atenció sempre a la força i fer que el moviment sigui el més suau possible. Després de tot, són les teves pròpies dents, no utilitzis massa força, en cas contrari és propens a sagnar les genives.

4. Tingueu cura de raspallar-vos les dents per protegir les dents

És molt necessari raspallar-se les dents després del part. També és millor rentar-se les dents després de aixecar-se al matí i abans de dormir a la nit. Assegureu-vos de fer gàrgares després de menjar aliments enganxosos. No menjar res més després de raspallar-se les dents, especialment els aliments dolços.