És bo un raspall de dents suau o un raspall de dents dur?

- Apr 04, 2019-

Quan trieu un raspall de dents al supermercat, sempre veureu la propaganda empresarial "cerres super suaus, xxx". A moltes persones també els agrada utilitzar raspalls de dents amb cerres suaus. És un raspall de dents amb cerres suaus o un raspall de dents amb cerres dures?

Ja siguin truges, cabells tous o cabells mitjans, no hi ha diferències entre el bé i el mal.

Els consumidors de raspall de dents han de triar un raspall de dents basat en la seva situació i preferències. Diferents persones tenen diferents requisits sobre la duresa dels raspalls de dents. No és adequat per a persones amb bona salut oral per triar raspalls de dents tous suaus. Com que la gent moderna té un ritme de vida ràpid, el temps de raspallat és generalment curt. Mitjançant un raspall de dents amb dents dures, és fàcil posar els dents en poc temps. Net i net. Per a algunes persones, com ara nens, ancians o persones amb malalties orals com la malaltia periodontal i l'al·lèrgia de dents, les truges són fàcils de fer mal a les genives, de manera que podeu triar un raspall de dents suau.

No hi ha ullals, ni ira; Mantingui les dents netes, blanques i fresques, millorant així la seva qualitat de vida, tot des del matí ens neteem les dents. Es diu que si es tracta d’un raspall de dents manual tradicional o un raspall de dents elèctric, sempre que es pugui dominar el mètode de raspallat correcte, es pot aconseguir l’efecte de la neteja de dents, però, de fet, el raspall de dents elèctric té un avantatge perquè la mecànica el mode de treball sempre és superior al mode manual i la qualitat és incomparable. .