Val la pena notar el raspall de dents elèctric?

- Apr 05, 2019-

Avui en dia, les persones presten més atenció a la higiene oral. A més de la neteja dental habitual, també fan atenció a la selecció de raspalls de dents, des de raspalls de dents manuals normals fins a raspalls de dents elèctrics. Pel que fa al raspall de dents elèctric, el valor no val la pena començar, deixeu que Xiaobian li doni lentament un missatge.

Els fabricants de raspalls de dents elèctrics es divideixen principalment en dues categories, segons el seu principi de treball per distingir, diferents mètodes elèctrics són diferents classificacions. Actualment, els raspalls de dents elèctrics es divideixen principalment en dues categories: raspalls de dents elèctrics rotatius i raspalls de dents elèctrics sònics.

Hi ha tres maneres de moure el pinzell cap d'un fabricant de raspalls de dents elèctrics: un és un moviment lineal alternatiu del capçal del raspall, l'altre és un moviment rotatiu i un conjunt complet de raspalls de dents elèctrics que tenen tots dos tipus de capçals. Les truges del cap del raspall de dents estan fetes de fibra plàstica suau i els extrems del cabell es transformen en una forma esfèrica que no danya les dents i les genives i no afecta l’efecte de raspallat.

No només es poden netejar totes les dents, sinó que també es poden fer massatges a les genives. Hi ha interruptors de mode de conversió forts i febles al mànec del raspall de dents i la velocitat de moviment del capçal del raspall es pot seleccionar segons les necessitats individuals.