Ús poc corrent del raspall de dents

- Apr 03, 2019-

Has notat alguna vegada el teu propi raspall de dents? Quant de temps s’utilitza el raspall de dents? El raspall de dents és una eina important per protegir la salut bucal, però moltes persones no presten gaire atenció a la protecció i ús del raspall de dents. De vegades, les truges han caigut i caigut en la seva majoria, però encara es fan servir, cosa que pot causar danys a la boca. Per tant, tothom ha de tenir una certa comprensió del coneixement de la salut dels raspalls de dents per tornar a un entorn saludable.

Després de cada ús del raspall de dents, renceu el raspall de dents i traieu la humitat tant com sigui possible. Col·loqueu el raspall de dents cap amunt a la tassa de la boca i presteu atenció al lloc on la llum del sol està ventilada i allunyada de la pica i el lavabo. Assecar i rebre la llum solar per a l’esterilització.

Es poden utilitzar dos o tres raspalls de dents alternativament per estendre el temps d'assecat del raspall de dents. Això és especialment important per a persones amb gingivitis i periodontitis. La rotació també pot mantenir l'elasticitat de les truges.

Els raspalls de dents que hi ha actualment al mercat es fan servir de 2 a 3 mesos, i les truges estan inclinades. Les truges corbes no només no netegen fàcilment els residus d'aliments a les dents, sinó que rascen les genives. A més, és fàcil conservar els bacteris al capçal del raspall de dents que s’ha utilitzat durant molt de temps. Per tant, generalment es recomana substituir el raspall de dents cada 2 o 3 mesos. Però les persones que es renten les dents tres vegades al dia o que els agrada raspallar-se les dents amb aigua tèbia, les truges són més ràpides i el raspall de dents s'ha de canviar una vegada al mes.

Si teniu fred o una altra malaltia infecciosa, el millor és substituir-lo per un nou raspall de dents. Abans d’utilitzar un raspall de dents nou, hauria de ser calent en aigua calenta per suavitzar les truges i esterilitzar-lo.