La diferència entre un raspall de dents suau i un raspall de dents dur

- Apr 14, 2019-

La diferència més evident entre els dos tipus de raspalls de dents és la textura de les truges. Els raspalls de dents amb dures dures poden danyar fàcilment l'esmalt a la superfície de les dents. A més, una mica de descuit també pot danyar les genives. La persona mitjana només necessita comprar un raspall de dents suau. Tanmateix, per eliminar la brutícia de les dents, l’efecte és el mateix si utilitzeu un raspall de dents amb dures dures o un raspall de dents suau. El més important quan es raspallen les dents és raspallar-se les dents. A més, renti el raspall després de cada ús i traieu la humitat tant com sigui possible per assecar-lo i esterilitzar-lo.

Llavors, per què dissenyar un raspall de dents amb dents dures? El dentista va dir: "Això està especialment dissenyat per a fumadors o persones les dents són difícils de netejar".

Per tant, es fa servir el raspall de dents per a les truges o els cabells tous? Varia d’una persona a una altra.

En teoria, la comunitat mèdica no ha realitzat estadístiques ni investigacions sobre l’esterilització dels raspalls de dents i la protecció de les dents, però sempre que es domina el mètode de raspallat correcte, es pot aconseguir el propòsit de netejar la boca. El raspallat es fa generalment mitjançant el mètode de raspall vertical, és a dir, quan es raspallen les dents per dins i per fora, les truges i l'eix llarg de les dents són paral·lels, les cerres estan dirigides a les genives, s'aplica la pressió i les dents es giren en la direcció de les dents. En raspallar-se les dents, el raspall es raspalla de dalt a baix. Raspalli des de la part inferior fins a la part superior. Quan es raspalla la superfície oclusal de la dent, es pot netejar a fons pel mètode de raspallat horitzontal i curt, i s'aplica una certa pressió perquè l’extrem de la punta del raspall de dents pugui entrar a la bretxa del forat i la ranura de la superfície oclusiva i Desplaceu-vos horitzontalment en direcció a l’arc dental.