Què causa les dents grogues?

- Oct 22, 2020-

Envelliment: les dents de tothom es tornen de forma natural cada vegada més grogues a mesura que envelleixes. Comencen a perdre coloració i guanyen aquest to groguenc. Per molt que es renti i es fili cada dia al llarg dels anys, les seves dents es tornin més grogues. Les taques passen de la fina capa de blanc i es filtren a l’esmalt amb el pas dels anys, cosa que crea el color groc.

El que mengeu i beveu afecta el vostre somriure: un dels factors que pot afectar la blancor de les dents són els aliments que mengeu i les begudes que beveu. Beure massa refresc pot provocar la decoloració de les dents. La quantitat excessiva de sucre desgasta la part exterior de les dents i permet una tinció més fàcil. Un altre gran contribuent és el cafè. Els bevedors de cafè solen tenir unes dents molt més grogues que els que no beuen cafè. La nicotina dels cigarrets també és un factor enorme per provocar la decoloració. Hi ha aliments i begudes que fan que les teves dents siguin més fosques, i els pitjors delinqüents són el vi negre, els cigarrets, les begudes gasoses, el cafè, la xocolata i les baies. Eviteu aquests aliments i begudes i us podeu estalviar un viatge al dentista per obtenir un procediment de blanqueig de les dents.

Accidents: algunes persones poden tenir una o dues dents molt grogues. Això es pot causar per danys a les porcions internes de la dent. És possible que es produeixi la decadència a l’arrel de la dent, cosa que provoca que la dent comenci a decaure i es mori, cosa que provoca groc i fins i tot negre i marró a les vores. Si aquest és el cas, consulteu el vostre dentista per solucionar-ho perquè només el blanqueig de les dents no solucionarà el vostre problema.