Quina és la causa del raspall de dents suau i dur?

- Mar 31, 2019-

Les truges del supermercat tenen pèls i truges suaus. Els consumidors normalment no saben triar les truges adequades. En general, fan servir l'aparença o els anuncis comercials per decidir comprar raspalls de dents. Quina és la causa de les truges suaus i dures? El material és diferent o quines altres raons.

Hexi us explica que la duresa de les cerres del raspall de dents es determina generalment pel gruix de les truges. El diàmetre habitual del forat de raspall de dents és d'uns 1,6 mm, les truges implantades solen tenir un diàmetre de 0,10-0,25 mm i el nombre de cerres per forat és d'entre 10-20. Com més fines són les truges, més el nombre de truges. molts. Com més primes les truges, més suau és. Per tant, a l’hora d’escollir un raspall de dents suau, vegeu el diàmetre del cable del raspall de dents indicat al paquet. Com més petit sigui el diàmetre del fil, més suau és. No obstant això, els cabells del raspall de dents massa prims no són gaire bons, per la qual cosa ja són les truges més suaus del mercat quan són de 0,1 mm.

Algunes persones diuen que la generació de raspalls de dents elèctrics està feta a mida per a gent mandrosa. De fet, es pot dir que es pot dir que no ho és; perquè si es tracta d'un raspall de dents manual o un raspall de dents elèctric, pot netejar les dents bé en el mode de raspallat correcte, però es pot dir que el raspall de dents elèctric és el producte del desenvolupament dels temps. Al principi, el seu inventor, Philippe-Guy Woog, va ser dissenyat per a persones amb mans i peus. Posteriorment, amb la millora contínua de la tecnologia, la gent va trobar més fàcil la neteja de la boca, una neteja més eficient i una bona protecció per a la cura oral. El paper, per la qual cosa es va fer gradualment comú.