Quin tipus de raspall de dents necessita la dona en el mes?

- Apr 09, 2019-

El raspall de dents del mes es refereix a un raspall de dents especial especialment confeccionat per a les dones. El seu material és més suau que els raspalls de dents i conté més matèries primeres per a la cura de les dents i la higiene oral. Quins són els avantatges del raspall de dents de la lluna i de com utilitzar el raspall de dents de la lluna?

Avantatges del raspall de dents de la lluna

1. Protegiu les genives

El seu material és més suau que els raspalls de dents ordinaris. Està fet amb tela de cotó i gasa higiènica. Les matèries primeres afegides són millors que els raspalls de dents ordinaris, com ara VC, menta submarina i menta verda, que poden ajudar a les dones a netejar la higiene oral i protegir la salut de les genives.

2. recuperar el cos

Després de la producció, la ferida materna no s'ha curat completament, la qual cosa pot causar inconvenients. L’avantatge del raspall de dents de la lluna és que pot resoldre el problema del raspallat alhora. No necessiteu anar a la piscina per evitar el problema de l'aigua freda, de manera que la mare pugui descansar més físicament i retirar-se, reduint problemes innecessaris.

3. Còmode i senzill

El material principal és una esponja mèdica, que té l'avantatge que la nova mare no pot utilitzar ni pasta de dents ni aigua freda, sempre que es pugui utilitzar el raspall sec. No només proporciona cura oral i higiènica per a la mare, sinó que també és convenient i senzill d'utilitzar.