Quin tipus de raspall de dents he de triar en canviar els dents?

- Apr 11, 2019-

Raspallar-se les dents no és només una qüestió per a adults, sinó també per a nens. En teoria, els nens haurien de raspallar-se les dents de les primeres dents caducifolis, però la boca dels nens és molt delicada. Si el raspall de dents no està ben seleccionat, és fàcil fer mal a les dents i la boca del nen. Com triar els raspalls de dents dels nens cada dia?

1, pareu atenció a la mida del cap del raspall de dents

Tothom sap que els raspalls de dents dels nens són, per descomptat, més petits que els raspalls de dents dels adults. En particular, la mida de la capa del raspall ha de ser d’acord amb l’edat, evitant massa grans i massa petites per afeblir l’efecte de raspallat. En general, el capçal de raspall de dents utilitzat per nens de 0 a 2 anys no ha de ser superior a 15 mm, els de 2 a 6 anys no han de ser majors de 19 mm i els de 6 a 12 anys no han de ser majors de 22 mm.

2, segons les dents en la cura de la segmentació a llarg termini

Els dents dels nens es divideixen en dues etapes: el període caduc i el període de canvi de dents. A causa de les diferents necessitats d'infermeria, els requisits per als raspalls de dents són diferents, per la qual cosa els pares haurien de prestar atenció a això en triar raspalls de dents per a nens. La sèrie infantil de raspalls de dents protectors de gamma alta al mercat es divideix en una cura de període de caducitat de 3-6 anys i una cura de substitució de dents de 6-12 anys, que proporciona als pares més opcions.

3, escolliu un raspall de pinzell suau

Els dents dels nens no són tan bons com els adults en tots els aspectes. Són molt delicats i fràgils i necessiten una cura suau. Per tant, les cerres del raspall de dents utilitzades han de ser tan suaus com sigui possible per no danyar les dents. Es recomana l'ús de gamma alta de gamma alta per a nens de raspall de dents especial, preferentment els cabells suaus ultrafinats, el diàmetre de la punta ≤0,01 mm, netejar suaument la boca, cuidar acuradament els dents caducifolis del nadó i la salut permanent de les dents.

4, trieu un raspall de dents segur i respectuós amb el medi ambient

Per no causar contaminació ambiental, sinó també per a la higiene oral dels nens, escollim els raspalls de dents, hem de tractar de triar els materials i la protecció del medi ambient. La sèrie infantil de gamma alta especial per a raspalls de dents esmentats és un material alimentari i ecològic, molt segur i saludable.

5, trieu un bon raspall de dents

Els raspalls de dents dels nens també presten atenció a l'aparença, ja que qualsevol petit detall pot convertir-se en el motiu perquè el nadó es negui a raspallar-se les dents, de manera que per no utilitzar-les com a excusa per no raspallar-se les dents, es recomana que els pares escullin un raspall de dents superior per als nens. El raspall de dents és bo, els nens prefereixen raspallar-se les dents