Quan no blanquejar les dents?

- Oct 22, 2020-

La primera situació en què no es recomana blanquejar les dents és si està embarassada o la infermeria d'un nadó. En blanquejar les dents, vostè està consumint toxines que poden no ser perjudicials per a un adult, però podria ser perillós per al seu nadó. Si vostè sent que ha de blanquejar les dents, el millor seria esperar fins després de donar a llum o després de deixar d'infermeria.

 

Una altra situació és si ets jove. Si vostè és menor de 16 anys, el blanquejament dental s'ha d'evitar perquè els individus més joves encara estan desenvolupant geniva i esmalt. En blanquejar les dents a una edat primerenca, corre el risc de destruir el desenvolupament de les genives i l'esmalt, el que donarà lloc a futurs problemes dentals.

 

La tercera situació és si vostè té taques fosques a les dents. Si vostè té taques a les dents que són negres o marrons, blanqueig de dents i blanquejament pot no ser productiu. Per obtenir els millors resultats, les dents tacades han d'estar més a prop d'un color groguenc que marró o negre. Mitjançant el blanqueig de dents tacades negres o marrons, la taca fosca podria destacar encara més.

 

La quarta situació és si vostè ha tingut problemes previs amb la geniva o l'esmalt de les dents. Si les dents ja són sensibles a causa d'una fina capa d'esmalt, el problema podria empitjorar mitjançant el blanqueig de les dents. Això podria causar un nivell extrem de dolor i pot empitjorar encara més la condició.

 

Sempre és una bona idea consultar un dentista pel que fa al blanquejament dental, o en cas que vulgueu blanquejar les dents a casa, assegureu-vos de llegir l'etiqueta del kit de blanquejament que voleu utilitzar i seguir les indicacions.