Quin raspall de dents és el millor per a vosaltres?

- Apr 13, 2019-

Avui en dia, cada vegada hi ha més tipus de raspalls de dents als prestatges dels supermercats. L'electricitat, el massatge i el blanqueig són enlluernadors. Cada raspall de dents s'anuncia que té un efecte únic. Quin raspall de dents és el millor per a vosaltres?

En l'actualitat, la gent tria un raspall de dents té un malentès, crec que el material de raspall de dents és més suau, millor, per la qual cosa no és fàcil fer mal a les genives. De fet, la potència no és bona quan es raspalla les dents amb un raspall de dents suau. El pinzell és massa lleuger i els residus d'aliments i els bacteris a la boca no són fàcils de netejar. Si la força és massa gran, les genives seran danyades i es reduirà la vida del raspall de dents. La majoria de les genives estan lesionades perquè el raspall de dents s'ha utilitzat durant molt de temps i la forma es torna irregular, de manera que és fàcil perforar les genives. Els raspalls suaus són més propensos a la deformació, per la qual cosa es recomana no escollir un raspall de dents suau, ja que les nostres genives no són tan delicades.

En general, és més adequat triar un raspall de dents amb una duresa mitjana i un petit cap de pinzell. El cap del raspall de dents ha de ser ampli i estret: els adults generalment no superen les 4 columnes; els nens no superen les 3 columnes de truges; longitud moderada: generalment cobreix 2-3 dents. Cara, fàcil de raspallar-se les dents. A més, també és important el maneig del raspall de dents. Després de tallar les truges, si no es suavitza, és fàcil danyar la boca perquè és massa agut.

També cal assenyalar que no s'ha de perdre la cara final de la dent final a la dentició, és a dir, el costat proper a la gola, el cap del raspall de dents hauria de situar-se el més lluny possible i es pot fer passar el cap del raspall. Quan netegeu la unió entre les dents i les genives, utilitzeu una mica més de força i repetiu-la 5-6 vegades a la mateixa zona.