Per què trieu un raspall de dents elèctric?

- Apr 07, 2019-

Amb l’accent creixent en la higiene oral en la societat moderna i la creixent popularitat dels coneixements de neteja oral, cada vegada hi ha més persones que comencen a comprar raspalls de dents elèctrics. Per descomptat, alguns d’ells s’adquireixen a causa de l’esforç relativament baix d’aquests raspalls de dents. Però, què hi ha de la història darrere del raspall de dents elèctric i de com utilitzar-lo?

Per què comprar un raspall de dents elèctric?

Comparat amb el raspall de dents ordinari, aquest raspall de dents té un nucli de motor que pot girar a gran velocitat. La presència del moviment pot provocar que la capa del raspall generi una vibració de molt alta freqüència, de manera que la pasta de dents del raspall de dents es pugui descompondre i així permetre-la. Entra a les costures profundes de les dents. Al mateix temps, quan es raspallen les dents, la vibració de les truges pot promoure el flux de sang a la boca i jugar un paper beneficiós a les genives.

Els raspalls de dents elèctrics són populars perquè tenen molts avantatges que els raspalls de dents tradicionals no tenen.

1, té una forta capacitat de neteja

Per als raspalls de dents tradicionals, sense importar el nombre de vegades que es raspallen, no hi ha cap manera de resoldre completament el problema de la placa, i la manera com tenim moltes persones que raspallen les dents no és gens. Els experts van dir que havien de raspallar-se durant tres minuts. Acabem de fregar-ho dues vegades i vam acabar la batalla. L’efecte de neteja del raspall de dents naturalment va fer un descompte. Però amb un raspall de dents elèctric, no haureu de preocupar-vos que les dents estiguin netes. Els científics han demostrat experimentalment que un raspall de dents elèctric elimina una tercera part de la placa més que un raspall de dents convencional.

2, pot aportar una experiència còmoda a la gent

Com que sovint no parem atenció a si el mètode de raspallat és correcte o no, cada vegada que es goleja per resoldre la batalla, normalment solem utilitzar el mètode de raspallat incorrecte. No els vam prestar molta atenció en temps normals, i només es lamentava quan les dents estaven realment fora de servei. Especialment les genives, que pateixen més el mètode de raspallat incorrecte.