Làmpada de màquina de blanquejar dents mòbils

El temps de funcionament de la tecnologia de blanqueig de dents LED freda no és molt llarg, només 30 minuts. La baixa temperatura i la llum freda eviten completament l'estimulació del nervi dental durant el funcionament. El peròxid d’hidrogen, principal ingredient de l’agent blanquejador, s’utilitza de forma segura durant la decoloració dental durant dècades. Durant el procés de blanqueig de peròxid d’hidrogen i sense cap contacte amb la gingiva, no hi ha dany a l’estructura i l’esmalt de les dents. Els efectes no secundaris i no estimulants de l'efecte blanquejant poden durar més de dos anys. Per tant, es reconeix com la tecnologia de blanqueig de dents més eficaç i segura.

Detalls del producte

Sistema de blanqueig de dents Característiques: L'accelerador de blanqueig de dents fresc actualitzat pot convertir l'energia elèctrica en una forta llum blava. La frescor de la llum blava activa el gel blanquejador i oxida el pigment de les dents a través dels tubs de dentina en el menor temps possible, descolorint les dents fins a un blanc brillant tant a nivell extern com intern. El procés de 30 minuts garanteix una millora de cinc a catorze tons.


Quant al producte

● La màquina blanquejadora de dents és un dispositiu de llum de refrigeració que pot emetre una longitud d'ona específica, la llum irradia un agent blanquejador especial que s'aplica a la superfície de les dents de manera que les dents es blanquinin.

● Potència de selecció automàtica intel·ligent: de 100 a 240 volts CA 50/60 Hz per a ús global.

● Combinació de leds BLUE d'alta potència

● Disseny de canonada d'oca d'alta eficiència, ajustar l'angle a l'atzar, convenient per al seu ús.

● Coberta d'un sol ús, que evita la infecció creuada, neta i còmoda, permet que el pacient se senti alleujat; L’usuari pot seleccionar el temps necessari segons el tractament desitjat.

● Funció de fixació d’infrarojos infrarojos d'alta sensibilitat, sistema d’en blanqueig de dents d’alt arc de gran velocitat. Disseny de mida base petit, ús molt adequat en clínica dental


Especificació:

Font de llum: 4 pcs LED de color blau 5w

Espectre de sortida: 430nm ~ 490nm;

Voltatge: CA 100 ~ 240 V 50 ~ 60 Hz 1,2 A

Intensitat de la llum: 2500 mW / cm²


Les avaluacions del sistema de blanqueig de LED són:

Blanqueig de la unitat principal X1PC

Retràctil boca X1PC

Funda de la boca X20PCS

Goggles X2PCS

Instal·leu l'eina X 1set

Manual d'usuari X 1PC

Cable d’alimentació * 1 (podríem proporcionar el cable d’alimentació nord-americà, europeu i australià per satisfer els requisits globals del client)


Vestit per:

1. Decoloració de dents extremes (afectada per cafè, tabac, salsa, te, menjar, etc)

2. Decoloració dental definitiva (fluorosi lleugera o tinció de tetraciclina)

3. Dents genèticament grogues

4.Altres causes de decoloració de dents

5.Totes les persones que volen un somriure més blanc i més brillant

Hot Tags: làmpada de la màquina blanquejadora de dents mòbils, personalitzada, a l'engròs, descompte, mostra gratuïta

Investigació

You Might Also Like