Llum LED per blanquejar dents dentals portàtils

L'engrossiment de les dents és un fet desafortunat de l'envelliment, accelerat per diversos factors d'estil de vida, com ara fumar i beure. Moltes persones ara estan recorrent a mètodes per blanquejar les dents per restaurar les seves clares perles. La llum blanquejadora de dents LED per làser té grans resultats.

Detalls del producte

Pro - series model per a blanqueig de dents de distàncies entre eixos.

Aquesta llum acceleradora blava LED s'utilitza per millorar l'efecte del gel blanquejador durant els tractaments per blanquejar les dents.

També es coneix com a "blanqueig en cirurgia" i "blanqueig de potència", cosa que implica que els gels concentrats s'apliquen directament a les dents abans que el seu treball de blanqueig s'acceleri mitjançant un làser o, en alguns casos, lleuger. El procediment hauria d’acabar en uns 40 minuts i veureu resultats instantàniament.


Característiques:

- La llum LED es completa en el seu propi estoig d'alumini per facilitar el seu transport

- La distància entre bases es desmunta en qüestió de minuts

- Fàcil de llegir i utilitzar el tauler de control

- La carcassa elegant amb rodes d'alumini protegeix i transporta totes les parts de la llum durant el transport

- Inclouen dos parells de ulleres de seguretat


Especificació:

Interval de longitud d’ona: 390 ~ 490nm

Voltatge: 100-240V, 50 ~ 60Hz

Número de bombetes LED: 12 peces

Potència: 12W ~ 36W

Color: negre / blanc

Paquet: estoig d'aliatge d'alumini (més convenient)

Esperança de vida portada:> 50.000 hores

Material: Aluminal


Preguntes freqüents:

1. El blanqueig de dents només té una vegada?

Resposta: per a la majoria de persones, un sol tractament pot aconseguir resultats satisfactoris. Per a individus amb pigmentació profunda de les dents, es necessita més d'un tractament. A partir de l'últim efecte blanquejador, també es pot millorar fins a cert punt.

2.Els blancs freds lleugers?

Resposta: En general, el procés de blanqueig de dents en fred de Wall no causarà dolor. Només unes poques persones poden tenir molèsties menors després del tractament, que poden desaparèixer en poc temps. Les begudes fredes o calentes s'han d’evitar en les 24 hores posteriors al tractament.

3. Quines són les deficiències de blanquejar les dents en fred?

Resposta: el blanqueig de llum freda es recobreix amb un gel a les dents per llum freda. El gel pot decolorar les dents. Així doncs, de fet, el blanqueig de llum freda encara és a través de medicaments per blanquejar per blanquejar els dents. El làser és només una eina auxiliar per millorar la velocitat de decoloració de les drogues. En el procés d’operació, les dents s’afecten més. És precisament perquè els agents blanquejadors danyen l'esmalt a la superfície de les dents i hi ha una major probabilitat d'al·lèrgia a la dentina (reacció en calent en fred) o fins i tot a la fragilització de dents.

4. Els blanquejadors de les dents amb llum freda tenen efectes secundaris?

Resposta: El blanqueig de llum freda és una tecnologia de blanqueig importada. Aquesta tecnologia no només pot eliminar les escales i els càlculs a les esquerdes de les dents, sinó també eliminar els dipòsits de pigmentació a la superfície de les dents. El blanqueig de llum freda també pot entrar a la capa profunda de les dents per aconseguir l'efecte de decoloració i blanqueig. Avui en dia, el blanqueig de llum freda és un agent blanquejador especial aplicat a les dents per la llum freda, la qual cosa fa que les dents grogues siguin clares i blanques. El procés de blanqueig de llum freda és simple, no té contacte amb la boca, en el procés de bellesa dental, els clients no senten dolor, no tenen efectes secundaris, no causen danys a les delicades genives i el temps de blanqueig és curt, tot el procés només necessita mitja hores.

Hot Tags: dents dentals portàtils blanquejant llum LED, personalitzada, majorista, descompte, mostra gratuïta

Investigació

Potser també t'agrada