Llum de blanqueig de dents

El tractament de blanqueig de dents utilitza la llum LED o el que es coneix com a "tecnologia de llum blava" es considera una alternativa clínicament segura i eficaç. El tractament utilitza diodes de llum blava (LED). Es tracta de l'aplicació de gel de peròxid d'hidrogen o de peròxid de carbamida o peròxid de zero a les dents abans d'utilitzar el LED. Quan el LED colpeja el peròxid d'hidrogen, el peròxid de carbamida o el peròxid de zero, afavoreix el procés de ruptura dels radicals lliures que elimina les taules i les taques profundes, que condueixen a blanquejar les dents.

Detalls del producte

LED de blanqueig de dents La llum freda és la tecnologia de blanqueig de dents més recent que és popular a Europa i Amèrica. No només pot eliminar el dipòsit de pigmentació a la superfície de les dents, sinó també entrar a la capa profunda de dents per aconseguir l’efecte de decoloració. Segons l’experiment clínic, l’efecte de la tecnologia per blanquejar les dents fredes es pot millorar amb uns nivells de color de 5-14 Vita, que no només són superiors als productes similars, sinó que també superen el 30% de l’efecte blanquejador dels aparells domèstics. El procés d’operació només dura 30 minuts, sense efectes secundaris, es pot mantenir l’efecte blanquejador durant més de dos anys.

Indicacions: fluorosi dental, tetraciclina, pigmentació, hipoplàsia de l'esmalt, càries dental, dents de polpa morta.


Característiques:

Disseny de canonada d'oca d'alta eficiència, ajustar l'angle de forma aleatòria i convenient per al seu ús.

2. El panell digital mostra més control i ajust sobre l’aplicació de blanqueig.

3.Tres opcions de font de llum (blau, blau i vermell, vermell)

4. Quatre sortides d'energia i temps de configuració ajustable per a diferents preferències, els botons d'ajust de temps de 5 a 30 minuts.

5. Cinc modes d’il·luminació de flux, 100%, 80%, 60%, 40%, botó tàctil i visualització del capçal

6.4 Blau, 2 LEDs vermells, que proporcionen un millor blanqueig a les dents.


Especificacions:

Font de llum: llum blava 4-5W; Llum vermell 2-3W

Longitud d'ona de sortida: llum blava 430nm-490nm;

Llum vermell: 620nm-640nm

Voltatge: AC100-240 V 50-60Hz 1.2 A

Pes net: 5,5 kg

Pes brut: 7,5 kg

Mida d’embalatge: 570 * 610 * 180 MM

Llista d’embalatge: Led Lamp * 1; Cable d’alimentació * 1; Glass * 2; Funda * 20; Retràctil boca * 1; Manual d'usuari * 1


Com prolongar el resultat de blanquejar els dents

A


Neteja els dents regularment

L'emblanquiment dental no pot substituir una bona higiene oral. És important que les raspalleu i feu servir la fil de dues vegades al dia. Això elimina els residus alimentaris que afecten les dents i eviten l’acumulació de tartars, cosa que provoca una decoloració.


Deixar de fumar

El contingut de les cigarretes farà groguencs les dents molt més ràpidament de l’habitual. Eliminar-los dels hàbits diaris allargarà el temps de blanqueig.


Eviteu certs aliments i begudes

Els aliments com el curri, la salsa de tomàquet, els dolços i fins i tot les baies poden provocar tincions importants a les dents. Les begudes també són culpables, especialment cafè, te i vi negre.


Begui amb una palla

Si va a beure begudes per taques de dents, com begudes gasoses, triar beure a través d’una palla que minimitzarà el contacte de les dents.

Hot Tags: làmpada de blanqueig de dents, personalitzada, a l'engròs, descompte, mostra gratuïta

Investigació

You Might Also Like