Acelerador de llum LED per blanquejar dents

El blanqueig de dents de llum freda és després que les dents estiguin completament recobertes amb gel per blanquejar les dents (com el peròxid d'hidrogen, el peròxid de carbamida o el no peròxid), la dent sencera es irradia una vegada, de manera que redueix considerablement el temps de blanqueig. Només triguen 30 minuts a blanquejar ràpidament les dents senceres. El temps de blanqueig és curt, la sensació es relaxa i l’efecte blanquejant és obvi. El procés de blanquejament dental amb llum freda només triga uns minuts sense estimulació ni efectes secundaris. L'efecte de blanquejar les dents amb llum freda es pot mantenir durant molt de temps. Per tant, és reconeguda com la tecnologia de decoloració dental més eficaç i segura en l'actualitat.

Detalls del producte

La tecnologia de llum blava o un tractament per blanquejar les dents LED és una forma més segura, eficaç per blanquejar les dents, especialment si voleu obtenir resultats visibles que poden durar molts anys. La màquina blanquejadora de dents us ajuda a fer la vida més fàcil i agradable.


Característiques dels productes:

INE 【MÀQUINA DE BLANCA DE DENTS is La màquina blanquejadora de dents és un dispositiu de llum de refrigeració que podria emetre una longitud d'ona específica, la llum irradia un agent blanquejador especial que s'aplica a la superfície de les dents de manera que les dents es blanquinin. Disseny estructural lliscant de paret d'alta eficiència, ajust de l'angle lliurement i convenient d'utilitzar.

】 【POTÈNCIA AUTO-SELECCIONA SMART】 Amb 100 a 240 Volts AC.50 / 60 Hz per a ús global. Sistema de blanqueig de dents de diversos arcs d'alta velocitat. Nou disseny de capçal semicircular únic, els dos arcs blanquejats al mateix temps.

D 【AMB EL PANELL DIGITAL DE VISUALITZACIÓ】 El panell de visualització digital proporciona més control i ajustament a l'aplicació de blanqueig. Una pantalla electrònica tàctil d'alta sensibilitat multifuncional mostra tota la informació

【&IG 】】,,,,,,, Vetlla d'un sol ús inclosa, per evitar infeccions creuades, deixar que el pacient se senti alleujat. L’usuari pot seleccionar el temps necessari segons el tractament desitjat, la màquina es quedarà a dormir automàticament després de 60 segons si no funciona.


Tres modes de llum

☑ La llum blava és per accelerar la descomposició del gel. El gel blanquejador normal al mercat és utilitzar la llum blava.

☑ llum púrpura, algunes de les peces especials per blanquejar les dents necessiten la llum morada. Si el gel no demana llum púrpura, no necessitem utilitzar la llum morada.

☑ La llum vermella pot augmentar l'activitat de les cèl·lules, promoure el metabolisme de les cèl·lules, accelerar la circulació sanguínia, per eliminar l'efecte de la inflamació del tractament. Després que el blanqueig hagi acabat, si els hostes senten una sensació de dolor, podem utilitzar la llum vermella durant 10 ~ 15 minuts, si no hi ha dolor, no és necessari irradiar.


▶ Especificacions d'elements

Tipus d’article: màquina blanquejadora de dents

Entrada: AC100-240, 50 / 60Hz

Longitud d'ona: 460-490nm

Potència: LED de 40 watts de 8pc


Preguntes freqüents:

1.Quin tipus de dents són aptes per blanquejar en fred?

Resposta: De fet, tothom que vulgui tenir dents blanques pot gaudir de l'efecte sorprenent del tractament de blanqueig de dents en fred de SUNUP. Aquests inclouen dents pigues exògenes generals (cafè, taques de te, dipòsits de fum), dents de tetraciclina moderades i suaus, fluorosi dental, dents de decoloració induïdes per medicaments i dents grogues hereditàries.

2.Com puc blanquejar les dents després de blanquejar la llum?

Resposta: els experiments clínics mostren que l'efecte de la tecnologia de blanqueig de dents fredes es pot millorar amb 5-14 nivells de color VITA. L'efecte de tothom dependrà del color de les dents originals i de les circumstàncies personals i, finalment, tindreu una dent blanca brillant.

3. Quin temps pot tenir l'efecte blanquejador?

Resposta: La durada de la retenció varia segons els hàbits dietètics individuals i l'estructura dental. Normalment dura uns dos anys.

4.Com és diferent d'altres blanqueigs?

Resposta: aquesta tecnologia prové dels Estats Units. El seu avantatge és que pot aconseguir un efecte blanquejador immediatament, sense cap efecte secundari, sense danys a les dents; l’efecte blanquejador és el millor.

5. Quin temps dura el procés de blanqueig?

Resposta: fins a 30 - 40 minuts, la tintura de les dents s'ha eliminat màgicament al llarg dels anys. Es triga el mateix o el menor temps que un tall de cabell, manicura o te de la tarda.

Hot Tags: blanqueig dents accelerador de llum LED, personalitzat, majorista, descompte, mostra gratuïta

Investigació

Potser també t'agrada