Llum de blanquejament de dents de pantalla tàctil

Millor llum blanquejadora de dents dentals amb alta eficiència i sense danys a les dents. Funciona juntament amb un agent de blanqueig de dents. La llum no canviarà el color de les dents si s’utilitza sol. No obstant això, actua com a catalitzador per accelerar les reaccions quan s'utilitza amb un agent blanquejador. L’agent és normalment el peròxid d’hidrogen o el peròxid de carbamida, tots dos principis actius.

Detalls del producte

La llum LED per blanquejar les dents és una nova tecnologia avançada per blanquejar les dents i és completament segura, ja que a diferència d'alguna altra làmpada de blanqueig del mercat, no emet raigs ultraviolats (UV) nocius. En canvi, la llum funciona en un interval estret de longitud d'ona del suau espectre blau i és perfectament segur per a dents, genives i pell.

El seu llum de blanqueig consta de diversos LED especialment avançats que produeixen una producció precisa en l'espectre de color blau-verd de 460-490 nanòmetres, que és el rang més eficaç.


Característiques :

● 1.High eficàcia de la paret conjugat disseny estructural lliscant, ajustar l'angle lliurement i convenient d'utilitzar.

● 2.A una pantalla tàctil electrònica de 5 polzades d'alta sensibilitat multifuncional, operació fàcil. Quatre selecció de sortida de font de llum: blau, vermell, blau + vermell + morat, blau + morat. Selecció de sortida de potència en tres etapes, els usuaris poden seleccionar una potència diferent segons la condició del pacient

● 3. L'usuari pot seleccionar el temps necessari segons el tractament desitjat, l'interval d'ajust de temps d'1 a 30 minuts.

● La funció de comptatge del temps de treball, inclou bloqueig electrònic. El temps de treball es podria esborrar amb aquest bloqueig per a l'usuari.

● 5.En cas de no funcionar, la màquina es quedarà a dormir automàticament després de 60 segons. Embolicada d'un sol ús, que eviti la infecció creuada, neta i còmoda, deixeu que el pacient se senti alleujat.


Especificació del producte:

Ampli espectre 430nm-490nm (llum blava)
620nm-640nm (llum vermella)
380nm-400nm (llum porpra)
Voltatge CA: 100V-240V
Font de llum 4-5W / pc (llum blava)
2-3W / pc (llum vermella)
1W / pc (llum violeta)
Pes brut 10 kg
Longitud total del braç 90 cm
Alçada total 120 cm


Accessoris:

Cable d’alimentació: 1pc (longitud: 2m)

Goggle: 2 parells

Funda: 20 peces

Retractor de la boca: 1pc

Manual d'usuari: 1pc


Operació

1. Blanqueig

El botó "Inici" inicia el procediment per blanquejar les dents. Quan els LEDs de blanqueig estiguin activats, el temporitzador de la pantalla LCD començarà el compte enrere.

2. Estableix el temps

La durada predeterminada de blanquejament predeterminada és de 15 minuts, passant per les durades disponibles prement el botó "SET TIME", cada pressió afegirà 1 min i el màxim és de 30 minuts.

3.Pausa

En qualsevol moment del procés de blanqueig, l'usuari podrà pausar el procediment en qualsevol moment prement el botó "Pausa".

Hot Tags: pantalla tàctil per blanquejar les dents, personalitzat, a l'engròs, descompte, mostra gratis

Investigació

Potser també t'agrada