Pols de carbó blanquejant dents

És un producte natural. Blanquejar les dents completament i de forma natural. Especialment per a persones que tenen dents negres i dents grogues causades per fumar, beure te, cafè i vi, treure la tosca i l'olor peculiar, deixar la boca neta i fresca.

Detalls del producte

Avantatge:

1. Podria eliminar les taques resultants de fumar i beure te d'una manera més eficaç, i fer que les dents siguin blanques i brillants.

2. Una fórmula única podria blanquejar les dents en profunditat, evitar que les taques de les dents es tornessin a formar i mantenir l’efecte de merlà durant molt de temps.

3. Mentre que blanquejant les dents, la fórmula podria evitar que els nous pigments de color es connectessin a les dents, per tal de garantir un somriure segur i segur.

4. El bon gust gelat i fresc podria eliminar el mal alè, evitar la placa dental i proporcionar-vos un sabor fresc.


Preguntes i respostes:

1.Com puc treure les dents?

Raspalli suaument durant 2 minuts, per obtenir un poder blanquejador addicional, podeu deixar-lo a la boca uns quants minuts abans de rentar bé.

2. Els meus fills els poden utilitzar?

Sí, Warpaint és segur per a nens de totes les edats. A quina edat comencen és a la discreció dels seus pares.

3.Tinc dents / genives molt sensibles, puc utilitzar-lo?

Sí, Warpaint no és irritant, utilitzeu un raspall de dents de cerres suaus.

Els ingredients de WARPAINT són tots naturals, alguns orgànics. En comparació amb una pasta de dents normal o un producte per blanquejar les dents que està ple de productes químics, WARPAINT és l’alternativa més segura que hi ha. No obstant això, quan està embarassada, us recomanem que consulteu el vostre professional de la salut, només per la vostra tranquil·litat.

Hot Tags: pols de carbó blanc per blanquejar les dents, personalitzat, a l'engròs, descompte, mostra gratuïta

Investigació

You Might Also Like